Amenajare living cu vopsea lavabila colorata. Serviciul de consultanta cromatica la domiciliu

Amenajare living cu vopsea lavabila colorata. Serviciul de consultanta cromatica la domiciliu

Cel mai simplu mod de a finisa peretii din camera de zi este sa ii vopsesti folosind o vopsea lavabila colorata. Exista in magazine o selectie foarte larga de vopsele potrivite pentru living.

Multe dintre ele sunt vopsele lavabile si rezistente la pete, asa ca vor functiona bine chiar si in locurile in care este usor sa se murdareasca si unde copiii mici se joaca in fiecare zi.

Alegerea vopselei potrivite pentru sufragerie depinde de bugetul tau, iar regula generala este ca, atunci cand vei alege o vopsea ieftina, proprietatile ei nu vor ajunge sa iti indeplineasca asteptarile.

Cu culoare poti alege pentru peretii livingului ?

Ce culori pentru peretii din living sunt la moda acum? Aminteste-ti sa nu urmezi doar tendintele si culorile care iti plac, ci sa optezi pentru consultanta cromatica si astfel vei stii ca ai luat cele mai bune decizii. 

Regula generala este : cu cat camera este mai intunecata si mai mica, cu atat culoarea peretilor ar trebui sa fie mai deschisa. In camerele de zi mici, cea mai buna optiune pot fi peretii in alb sau intr-una dintre culorile ecru sau crem, iar daca vrei un efect special, poti folosi vopsea decorativa.

O alta culoare populara pentru peretii din camera de zi este gri. Merita sa alegi o nuanta deschisa de gri sau o vopsea cu efect de beton. Peretii vopsiti in pastel sunt din ce in ce mai des intalniti. Roz pudrat deschis, verde salvie moale, albastru pastel deschis – acestea sunt idei bune pentru culorile peretilor 2022. 

Deoarece 2022 este anul culorilor interioare, multi oameni se gandesc la zugravire pereti cu vopsea lavabila intr-o culoare puternica. Cele mai populare nuante sunt verde smarald sau bleumarin. 

Exista si sufragerii cu pereti antracit sau negri. In acest fel, insa, merita sa finisezi un singur perete in sufragerie, lasand restul intr-o schema de culori deschisa, neutra. 

De ce este recomandata consultanta cromatica?

Vrei sa apelezi pe viitor la procedura de zugravire pereti cu vopsea lavabila colorata? Aceasta este cea mai rapida si ieftina modalitate de a transforma cu totul o incapere a casei tale. 

Nu este o sarcina usoara sa alegi cea mai buna vopsea si nuanta sau efecte speciale, de aceea merita sa apelezi la profesionisti si sa primesti cele mai bune sfaturi, in urma unui proces complex de identificare si cunoastere a nevoilor tale si ale familiei.