Cel mai bun picurator de vase pentru chiuveta ta

Cel mai bun picurator de vase pentru chiuveta ta

Picuratorul de vase de inalta calitate, poate fi din plastic sau otel inoxidabil, care se potriveste bine in aproape orice interior. Cadrul de otel este montat pe o tava de picurare in care se scurge apa de la vase. La un picurator vase din inox apa nu stagneaza, ci curge in chiuveta.

De asemenea, poti gasi un picurator vase demontabil, la care poti schimba configuratia prin rearanjarea elementelor detasabile: un compartiment pentru tacamuri, un compartiment ingust pentru cutite, un suport pentru pahare si cani. Aceste piese pot fi montate in exterior sau in interiorul bazei cadrului.

Picurator de vase cu tava din plastic

Pe langa suportul pentru farfurii, la un astfel de picurator vase, exista un loc pentru tacamuri si un suport pentru cani si pahare. Modelul este spatios, fiabil si stabil.

Avantajul unui astfel de produs este designul compact, tava detasabila usor de spalat, aspectul prezentabil. De asemenea, poate avea doua niveluri pentru scopuri diferite. Un picurator de vase din plastic simplu si ieftin este usor de curatat si de depozitat compact dupa utilizare.

Vasele stau ferm pe el si nu se clatina. Producatorii le ofera in aproape toate culorile. Avantajele includ design-ul luminos, laturile inalte, compartimente multiple, plastic durabil si pretul accesibil.

Cele mai bune picuratoare vase incorporate

Picuratoarele de vase incorporate sunt amplasate in interiorul chiuvetei de bucatarie sau direct pe blat. Sunt usor de utilizat si economisesc spatiu. Picuratorul de vase incorporat premium este instalat in spatele chiuvetei sau in lateralul acesteia, deoarece taierea se face direct in blat.

Exista compartimente pentru cutite, placi de taiat, precum si o suprafata pentru pahare si cani. Astfel de modele sunt fabricate din otel inoxidabil, asa ca nu ar trebui sa te temi de deteriorarea mecanica si coroziune. Avantajele picuratorului de vase incorporat includ organizarea convenabila a spatiului, aspectul estetic, materiale de calitate, cabluri incluse, durabilitate.

Picuratorul cu doua niveluri se potriveste unei chiuvete de bucatarie standard de 40 cm latime. Este fabricat din otel inoxidabil de inalta calitate si echipat cu o tava. Inaltimea de uscare este reglabila, spre exemplu, de la 40 la 80 cm. Aici se potrivesc 12 farfurii, iar gratarul poate rezista chiar si la ceramica grea.

Cele mai bune picuratoare de vase suspendate

Nu este cea mai populara optiune, dar destul de convenabila. Este bine daca un astfel de model are o tava si mai multe compartimente pentru diferite feluri de mancare. Picuratorul suspendat arata elegant, dar nu are o capacitate mare.

Picuratorul de vase din inox suspendat, este montat pe o bara de sistem de balustrada. Modelul arata elegant si nu se indoaie sub greutatea vaselor grele. Estre creat cu tije groase, design durabil care poate rezista la sarcini grele, acoperire cu crom-nichel de inalta calitate si executie atenta.

Modelul compact poate fi atarnat deasupra chiuvetei, iar apa va curge chiar acolo. Si daca designul este instalat deasupra blatului, tava picuratorului de vase va ajuta. Aceasta este usor de scos si de spalat. Poate fi cu doua niveluri, are un design puternic si fiabil, universal, palet durabil si pret atractiv.