Cum alegi panourile separatoare

Cum alegi panourile separatoare

Daca locuinta ta este mica, este important sa profiti la maximum de spatiul pe care il ai. Acest lucru nu inseamna ca ar trebui sa aglomerezi fiecare colt si sa muti mobilierul pana in punctul in care nu mai ramane niciun centimetru de perete liber.


Utilizarea corecta a spatiului presupune impartirea acestuia in asa fel incat fiecare loc sa serveasca unui scop. Acest lucru este simplu de realizat cu un separator de camera de pe shopimeo.

Aceste panouri separatoare sunt o optiune mai accesibila de a imparti spatiul si sunt foarte usor de amenajat. Un paravan pliabil va oferi camerei un aspect mai spatios, creand in acelasi timp o atmosfera intima.

Daca ai doi copii care impart o camera, un separator va permite fiecaruia dintre ei sa aiba propriul spatiu personal.

Un panou despartitor poate fi folosit pentru a separa spatiul de dormit de cel de relaxare, poate chiar si de birou, daca practicati lucrul de acasa. Astfel, vei putea lucra in liniste fara a fi distras de alte lucruri.

Daca simti ca locuinta ta are nevoie de un plus de organizare sau pur simplu, crezi ca ii lipseste un element care sa faca diferenta, noi iti recomandam sa arunci o privire asupra gamei variate de separatoare de camera pe care ti le pune la dispozitie.