Obiectele decorative must have din dormitor

Obiectele decorative must have din dormitor

Obiectele decorative iti permit sa adaugi culori, sa plasezi accente si sa oferi livingului sau dormitorului un aspect complet. Lucruri dragute care nu poarta nicio sarcina functionala, creeaza confort in interior si ii confera o nota de caldura.

Daca lasi doar obiecte decorative si mobilier in living sau dormitor, atunci va deveni confortabil. De asemenea, trebuie sa acorzi atentie dulapurilor din living si din dormitor. In acelasi timp, orice designer stie ca anumitor tipuri de obiecte decorative li se poate acorda atat un rol principal, cat si unul secundar.

In primul caz, obiectele decorative sunt combinate intr-o compozitie complexa, care arata spectaculos pe un fundal neutru. Daca decorul este secundar, atunci nu face decat sa declanseze conceptul stilistic general, devenind un plus discret.

Livingul este o camera in care iti inviti oaspetii, iar obiectele decorative adauga un accent deosebit designului interior si il face special. Decorarea camerei de zi cu obiecte decorative din lemn nu este dificila. Livingul este inima casei si locul care poate fi decorat cu generozitate cu vaze cu flori din lemn, tablouri, sfesnice, figurine, rame foto si alte elemente de neinlocuit in interior.

Atunci cand faci modificari la un interior existent sau creezi unul fundamental nou, acorda atentie decoratiunilor livingului realizate din materiale naturale. Obiectele decorative din lemn au fost populare inca din cele mai vechi timpuri, au fost folosite in orice moment datorita disponibilitatii materialului si usurintei de prelucrare. Puritatea ecologica face ca aceste elemente sa fie deosebit de relevante intr-un cadru modern.

Obiectele decorative din lemn creeaza un decor mult mai confortabil, decat unul in care domneste plasticul sau metalul. Accesoriile din lemn pot fi folosite in majoritatea livingurilor, fie ele clasice, moderne sau minimaliste.

Decor cu aspect strict sau avangardist

Totul depinde de modul in care este prezentat un astfel de decor, care poate avea atat un aspect strict, cat si unul avangardist. Literele din lemn sunt potrivite in interioare proiectate in stiluri precum vintage, provence, country, shabby chic, eclectism.

Obiectele decorative din lemn pot fi cumparate dintr-un magazin specializat. Diverse vaze din lemn vor adauga caldura si confort atmosferei. Mastile sculptate, figurinele neobisnuite si bolurile din lemn vor aduce note etnice in interior. Astfel de obiecte decorative din lemn, arata decent in livinguri cu diverse solutii de design.

Pentru a asigura o odihna buna si un somn sanatos, atunci cand decorezi un dormitor, trebuie sa dai preferinta nuantelor si sa alegi obiecte decorative dormitor, si atunci nimic nu-ti va deranja atentia si nu te va impiedica sa te relaxezi.

Spre exemplu ai putea alege obiecte decorative dormitor

• picturi cu o compozitie calma – peisaje, botanica sau animale; lampi de masa rafinate cu abajur;
• diverse cutii de bijuterii, precum si cufere si cutii pentru depozitarea obiectelor mai mari; lenjerie de pat si fete de perna in stil Provence in nuante pastelate sau cu modele florale;
• oglinda mare intr-un cadru sculptat; rame foto decoupage cu fotografii ale celor dragi;
• ceas desteptator de epoca sau ceas de perete.

De asemenea, exista obiecte decorative de tavan pereti, si vorbim despre lustre si aplice decorative.