RONEX – mobila personalizata din lemn masiv de esenta tare

RONEX – mobila personalizata din lemn masiv de esenta tare

Cu o traditie de peste 20 de ani, RONEX Bucuresti produce mobila din lemn masiv de esenta tare personalizata pe comanda pentru DORMITOR, LIVING, DINING si BUCATARIE. Modern si contemporan, clasic si elegant, mobilierul RONEX realizat din lemn masiv de stejar satisface cele mai exigente gusturi prin calitate si design expresiv.

Toata oferta de mobila de stejar a fost aleasa cu atentie pentru a oferi clientilor cea mai buna selectie de mobilier din lemn masiv, pentru fiecare incapere a casei.

Indiferent daca va doriti o masa pentru sufragerie, un suport TV sau un pat din lemn masiv, explorati selectia exclusiva de mobilier RONEX din stejar si alegeti ce vi se potriveste dupa camera sau dupa gama.

Stejar dupa nume, stejar dupa natura. Designerii RONEX sunt cunoscatori renumiti ai mobilierului din stejar, oferind doar produse de cea mai inalta calitate, cu livrare si montaj  direct in casa dumneavoastra.

Fiind o afacere de familie, conducerea RONEX apreciaza importanta timpului petrecut in familie si se straduiesc sa va ajute sa va bucurati de timpul petrecut cu familia intr-un mediu perfect, familiar.

Nicio piesa din mobilierul din lemn lucrat manual nu este la fel, variind in nuante, modele si amprente – lucrurile marunte sunt cele care conteaza. O investitie in mobilierul RONEX nu este doar pentru tine, ci si pentru generatiile viitoare.

RONEX se mandreste cu crearea de piese de mobilier din stejar realizate manual, care sunt de cea mai inalta calitate. Fiecare casa merita un mobilier frumos care este construit pentru a rezista testului timpului.

De aceea, fiecare articol de mobilier din stejar masiv a fost proiectat si realizat pana la cel mai mic detaliu. Stilurile si tendintele de design interior al casei variaza, dar mobilierul din stejar masiv ramane atemporal, perfect atat pentru casele in stil modern cat si pentru cele traditionale sau rustice.

Showroom-ul RONEX este amplasat in interiorul fabricii din Strada Islazului nr. 5, Pantelimon judetul Ilfov, pe centura Bucurestiului.

Aici sunt disponibile cateva din articolele personalizate din lemn masiv de stejar, pentru a va putea familiariza cu stilul si conceptul mobilei din lemn masiv de esenta tare.

RONEX asigura consultanta profesionala specializata in amenajari interioare si flexibilitate in realizarea produselor.

De asemenea, RONEX este o prezenta constanta in ultimii 20 de ani la editia anuala a Targului international de mobila BIFE-SIM, organizat la ROMEXPO. In cadrul standului de prezentare sunt expuse produse diversificate, din toate categoriile, in diverse finisaje.

Fabrica RONEX trimite si la export produsele sale din lemn masiv, acestea avand o cautare foarte mare in tari precum Franta si Italia.

Va invitam sa accesati site-ul www.ronexprod.ro pentru mai multe detalii despre mobila din lemn masiv de esenta tare fabricata in Romania.