Un coltar in sufragerie face aceasta incapere cu adevarat confortabila

Un coltar in sufragerie face aceasta incapere cu adevarat confortabila

Oferta este mare si variaza de la modele cu doua sau trei locuri si pana la unele cu adevarat spatioase. Un coltar modern se potriveste in diverse tipuri de amenajari, iar in magazinul nostru vei gasi piese de mobilier perfecte orice locuinta

Cumpara coltarul potrivit

Cauti un coltar living pentru a te uita la televizor si a citi? Folosesti canapeaua mai ales singur, cu partenerul tau sau cu familia? Sau te gandesti sa alegi din gama de coltare extensibile, datorita functiei de dormit? Toate aceste intrebari sunt importante si trebuie clarificate inainte de cumparare.

Forma acestor canapele poate fi in forma de L sau in forma de U la modelele mai mari – in acest caz canapeaua are doua colturi, dar sunt posibile si forme rotunjite.

Dar nu doar pentru living se poate alege un coltar modern. Exista si o gama de coltare de bucatarie de unde se poate alege modelul potrivit, tinand cont de stilul interior.

Coltar modern cu functie de pat

Daca spatiul este limitat, functia de dormit a unor coltare extensibile poate fi solutia. Acest tip de canapele extensibile sunt, de asemenea, ideale pentru oaspetii care stau ocazional peste noapte. Cu o cutie de pat integrata, ai chiar si spatiu de depozitare pentru lenjeria de pat.

Alternativ, exista si coltare extensibile cu spatar rabatabil, care creeaza o zona spatioasa pentru dormit. Exista o solutie si pentru familiile cu copii: alegerea unor huse coltar detasabile si lavabile iti permit sa stai fara stres.

Asigura-te ca tapiteria unui coltar modern este potrivita pentru perioadele cand se foloseste des functia de dormit. Mai ales daca folosesti regulat functia de dormit, suprafata de culcare ar trebui sa corespunda calitatii unei saltele bune. De asemenea, manipularea trebuie sa fie rapida si usoara.

Mecanismul de scoatere a suprafetei de culcare ar trebui sa fie la fel de bun dupa multe procese precum a fost la inceput – abia atunci aceste coltare extensibile cu functie de dormit vor indeplini asteptarile tale!

Stilul noului tau coltar modern: de la forma la material

Daca doresti sa cumperi un nou coltar, poti alege din magazinul nostru numeroase stiluri. Coltarul este disponibile in design modern, cu aspect clasic sau poti opta pentru coltare metalice. Forma este in primul rand decisiva pentru stil.

Detaliile caracteristice sunt, de exemplu, forma cotierelor, inaltimea spatarului si adancimea scaunului. Chiar si lucrurile mici pot influenta stilul. Acestea includ, de exemplu, picioarele din lemn sau metal, matlasare si nasturi pe husa, perne libere sau ferme ca spatare.

Din punct de vedere al stilului, poti cumpara un coltar living exact pentru a se potrivi cu stilul tau de amenajare. In orice caz, acorda atentie prelucrarii atente si solide. Daca tapiteria este mai degraba ferma sau moale, este o chestiune de gust.

Ai la dispozitie o gama larga de tesaturi pentru tapiterie din care sa alegi. Materialul poate fi in, bumbac sau sintetic. Microfibra este deosebit de rezistenta la uzura, iar catifeaua creeaza un efect nobil, elegant.

Cu o tesatura texturata solida, dintr-o singura culoare, un coltar arata robust si rezistent, in timp ce o tesatura imprimata colorat aduce multa bucurie in camera. Acele huse coltar din piele sau din imitatie de piele sunt, de asemenea, populare.